social recension facebook skärbrev

skärande bokstav
5.0
Baserat på 91 recensioner
driven av Facebook
Lucia Redondo
Lucia Redondo
2022-10-28T20:39:47+0000
Gran selección de plantas, variada y con especies muy interesantes, och esquejes y plantas enteras. Pedi varias plantas,... entre ellas una monstera thailändska konstellationen pequeña y es preciosa, estoy deseando que crezcabottensatsen hav
Sarah Polido Juma
Sarah Polido Juma
2022-10-17T13:34:37+0000
Fantastisk service, den här är min favorit
Peter Geirnaert
Peter Geirnaert
2022-08-22T10:43:09+0000
snabb leverans och superkvalitet mossa
Veeli Uselg
Veeli Uselg
2022-08-02T07:35:31+0000
Fantastisk kundvård och växtval! Stekjesbrief-teamet öppnade faktiskt fraktalternativet för Estland... specifikt som ett resultat av min begäran. Har inte upplevt en sådan underbar kundservice tidigare med en växtbutikbottensatsen hav
Alexis Rhe
Alexis Rhe
2022-08-01T18:27:11+0000
Fantastisk webbplats för växter. Stort utbud et a de très bon prix. Livraison rapide et ils prennent soin de... l'emballage des commandes. Tres bonne communication avec le service client.bottensatsen hav
Joel van der Loo
Joel van der Loo
2022-07-13T11:20:43+0000
Fick denna vackra stickling av Philodendron florida spöke igår, väl förpackad och mottagen inom en dag! jag har... Jag har redan sett några andra växter som jag vill beställa på Stekjesbrief 🥰bottensatsen hav
Aline Eclair
Aline Eclair
2022-05-30T17:54:39+0000
Jag beställde online, fick det riktigt snabbt och produkten är riktigt bra. Jag ser fram emot att köpa fler saker... där...bottensatsen hav
George Alphert
George Alphert
2022-05-18T14:15:25+0000
Bra kundservice!!!
Tyas Widyastuti Seen-Indian
Tyas Widyastuti Seen-Indian
2022-05-04T19:04:29+0000
Vackert 🪴🪴snabb leverans och såklart bra paketerat, bra service, snabbt svar på min fråga.Rekommenderar verkligen
Joyce Minema
Joyce Minema
2022-05-03T19:16:38+0000
Fick en vacker stickning, mycket nöjd med den!
Willemijn De Jong-van den Berg
Willemijn De Jong-van den Berg
2022-04-29T15:30:30+0000
För en månad sedan köpte jag en Syngonium Mottled och en Syngonium variegata här. Jämfört med många andra... webbplatser dessa var mycket billigare. De kom bra och har mått väldigt bra sedan dess. Väldigt nöjd med den!bottensatsen hav
Iris van den Driessen
Iris van den Driessen
2022-04-23T07:21:51+0000
Jag gjorde min första beställning denna vecka. Jag var rädd att den inte skulle komma i tid, men efter att ha kontaktat... webshop de försäkrade mig att min beställning skulle skickas snabbt och det var det!Jag fick min beställning på två dagar och klippningen var ännu vackrare än jag trodde! Kontakten med webshopen var också mycket trevlig, jag kommer definitivt att beställa här oftare!bottensatsen hav
Riwanna van der Galien
Riwanna van der Galien
2022-04-08T15:28:48+0000
Jag fick precis min beställning med Syngonium Green Splash. Vilken fin växt. Markeringarna på löven är ännu snyggare... i verkligheten sedan hur de ser ut på bilden på webbplatsen. Riktigt nöjd kundbottensatsen hav
Dennis Bullink
Dennis Bullink
2022-04-07T12:38:34+0000
Jättebra service! Beställningen kom väldigt snabbt och packades väldigt bra! Och som en överraskning var anläggningen redan i en... burk 👌🏻bottensatsen hav
Heidi SB
Heidi SB
2022-04-06T08:30:33+0000
Jag är verkligen glad att jag upptäckte deras butik när jag bläddrade igenom några speciella växter. Jag köpte dessa väldigt fina... växter från dem och jag är mycket nöjd med deras service. Plantorna kom i god ordning och mycket välpackade. De lade till en extra liten Anthurium då den jag köpte bara kom med tre blad. Den gesten var söt och fick mig att känna att de verkligen värdesätter sina kunder. Efter mitt köp hittade jag mig själv att leta efter fler av deras växter på deras hemsida. Ägarna var också mycket tillmötesgående och tillmötesgående. Det är verkligen trevligt att ha vänliga och omtänksamma samtal.bottensatsen hav
Jill Jumanca - Franken
Jill Jumanca - Franken
2022-03-30T17:28:27+0000
mycket bra och snabb service. simningen var större än väntat. rekommenderas verkligen!!
Eric Tersteeg
Eric Tersteeg
2022-03-17T16:46:04+0000
Missförstånd med leverans, löst inom en dag. Toppen! Bra kvalitet och snabbt levererat.
Nancy Zefo
Nancy Zefo
2022-02-08T11:53:42+0000
Köpte vermikulit. Trevlig produkt för att starta plantor till vår/sommar. Snabb leverans. Snygg förpackning. jag... är glad! Tack Cutieletter!bottensatsen hav
Josie Pfeiffer
Josie Pfeiffer
2022-02-01T11:06:14+0000
Plantan kom i vackert skick! Vänlig och snabb leverans😍
Jill Theunissen
Jill Theunissen
2022-01-06T15:33:52+0000
Jag förväntade mig en planta på 40 cm, inga pommes frites på en meter med blåsor på 40 cm 😇 men ni kommer inte höra mig klaga!!... Jag är väldigt nöjd med detbottensatsen hav
Em Knights
Em Knights
2021-12-30T13:06:06+0000
Rekommenderas varmt från början till slut. Du kommer att hållas informerad från bearbetning till utskick. Temperaturerna var... mild men kom ett värmepaket bara för att vara säker. Leveransen var dagen efter! Allt var snyggt och säkert packat. Så allt har kommit bra! Växter ser bra och friska ut! Rekommenderad! Tills nästa!bottensatsen hav
Lisa Van Dam
Lisa Van Dam
2021-12-30T10:36:57+0000
En mycket trevlig upplevelse, mycket trevliga och hjälpsamma människor! Kolla snyggt efter 1 månad hur växterna mår, och... det är väldigt snällt. Mitt bad gick inte bra, och vi kom överens om att jag skulle få en med min nästa beställning, så det var det. Och till min förvåning fick jag 2 rotade sticklingar!bottensatsen hav
Lynn Suy
Lynn Suy
2021-12-23T18:38:20+0000
En mycket trevlig första upplevelse. Min planta var väl packad och kom fram säkert. Detta kommer definitivt inte att vara den sista... gång jag beställer här.bottensatsen hav
Jess Ge
Jess Ge
2021-12-19T18:49:32+0000
Gjorde min första beställning. Växter tas emot prydligt. Trots förseningen i leveransen, fortfarande frisk och... glada växter! bottensatsen hav
Patrick Mennega
Patrick Mennega
2021-12-15T11:39:35+0000
Så nöjd med min philodendron vita prinsessa levererad bra och snabbt
Robin Dumarie
Robin Dumarie
2021-07-20T18:11:41+0000
Gjorde en beställning här för första gången på en för mig okänd hemsida. Och wow allt föll jättebra... längs! Mycket snabb hantering av beställningen och väl emballerad. Om en köpt vara inte uppfyller deras krav kommer den inte att skickas. Super! Väldigt Nöjd! Jag kommer definitivt att beställa här igen! Tack!bottensatsen hav
Enya Vermeulen
Enya Vermeulen
2021-06-21T06:13:10+0000
För ett tag sedan beställde jag här och växterna mår fortfarande bra 🙂 Servicen är också riktigt bra... . En planta kom skadad och den skickades sedan bara tillbaka!bottensatsen hav
Syl de snoo
Syl de snoo
2021-06-15T20:16:34+0000
Beställde nyligen en philodendron Verrucosum, min favoritväxt 🥰 leveransen blev rejält försenad så jag blev orolig... en del bekymmer, men som tur var blev det väldigt bra packat! Så efter 4 dagar längre än planerat att ha varit ynkligt i en låda, kom en vacker full planta ut. Jag blev verkligen glad, och den visas nu tydligt i mitt hus 🥰bottensatsen hav
Pauline de Vries
Pauline de Vries
2021-06-14T11:06:44+0000
super uppmärksamma damer, mycket vänlig hjälp. nu en cool present till min vän, tack!
Alba Billig
Alba Billig
2021-06-13T09:27:03+0000
Fantastisk upplevelse! Leveransen var mycket snabb och sticklingarna kom i felfritt skick. Personerna på Cutting letter är... också mycket, mycket trevligt!Rekommenderar verkligen! bottensatsen hav
Renée Zwanink
Renée Zwanink
2021-05-24T09:59:15+0000
Fick en väldigt fin växt. Jag hade ett antal frågor i förväg, och jag är mycket vänlig och snabb att svara... stod. Så rekommenderas varmt! bottensatsen hav
Kirsten Haveman
Kirsten Haveman
2021-05-21T12:38:57+0000
Stort urval av växter som du inte hittar så lätt i en vanlig trädgårdsbutik. Plantorna som jag beställde kom snabbt... och var riktigt bra förpackade. Första beställningen men kommer definitivt att beställa igen när jag behöver lite mer grönt runt huset!😄bottensatsen hav
Maisha Fairuz
Maisha Fairuz
2021-05-20T15:16:55+0000
Riktigt bra kundservice! Rekommenderar starkt denna butik.
Konstantin Jungclaus
Konstantin Jungclaus
2021-05-16T11:52:19+0000
För några veckor sedan beställde jag en Philodendronwhiteprincess i din webbutik. Den kom i bra skick till Tyskland... och det är ett riktigt litet blickfång...🪴🤩 plantan mår bra och jag letar redan efter några nya små skönheter i din butik 🙂 du gör ett bra jobb! Hälsningar från Tysklandbottensatsen hav
Daniel Ray
Daniel Ray
2021-05-12T14:05:23+0000
Har precis lagt en beställning, kom tidigare än förväntat. Trevlig extra överraskning, noggrant packad!
Marya Yaqin
Marya Yaqin
2021-05-12T10:54:15+0000
Beställer här för andra gången. Supervälpackade och vackra växter!
E Gam Stompinglunatic
E Gam Stompinglunatic
2021-05-12T09:23:51+0000
Spagnummossa beställd, snyggt förpackad och snabbt skickad!
Ulrika Josefiková
Ulrika Josefiková
2021-05-07T13:11:19+0000
Jag fick en vacker växt från Cuttingsbrief. Även om kuriren hade en lång försening med leveransen kom anläggningen... vackert och till slut blev allt bra. Anläggningen var perfekt packad. Mycket trevlig och professionell kommunikation med säljaren. Helt klart den bästa eshopen jag vet.💚☺bottensatsen hav
Lotte Krebbekx
Lotte Krebbekx
2021-04-30T17:42:29+0000
Denna webbplats rekommenderas definitivt! Plantorna kom väl packade och i gott skick. Dessutom... Mycket bra kundservice, snabb och vänlig respons. Allt som allt en bra och trevlig hemsida som det inte finns något att klaga på!bottensatsen hav
Antonella Scafati
Antonella Scafati
2021-04-29T09:06:27+0000
Stwkysbrief är högkvalitativa växter och supersnäll kundvård. Jag uppskattar verkligen deras sällsynta växter till ett överkomligt pris... pris och deras unika krukor. Ciao från Italien.bottensatsen hav
Dana Gillis Goossenaerts
Dana Gillis Goossenaerts
2021-04-15T19:52:03+0000
Ja, mycket säkert! Jag hade beställt PWP sen var jag med i fototävlingen och jag vinner den rosa prinsessan 🥳 . vara idag... de kom i väldigt bra skick och jag är så otroligt glad 👌🤗🤗bottensatsen hav
Danielle Hoek
Danielle Hoek
2021-04-14T18:08:07+0000
Min beställning levererades mycket snabbt och personligt. Tack
Gergana Kirchevac
Gergana Kirchevac
2021-04-13T16:15:01+0000
Extremt snabb leverans! Plantorna var inslagna mycket noggrant och i perfekt skick. Hittills är detta min första... växtbeställ från denna sida och jag kan garantera dig att det inte kommer att bli min sista. Rekommenderar det helt! bottensatsen hav
Martine Kienhuis
Martine Kienhuis
2021-04-10T10:50:19+0000
fick jättefin philodendron vit prinsessa med 2 halvmånblad och ett nytt blad. Tyvärr ett löv... Den blev visserligen brun, men jag tror att det kan bero på fukten hemma. (40 %)bottensatsen hav
Gisella Anastasia
Gisella Anastasia
2021-04-09T13:50:31+0000
Mycket professionell, fantastisk kundservice och allt kom i tid och i perfekta förhållanden! Rekommenderar verkligen... Detbottensatsen hav
Liese Fierens
Liese Fierens
2021-04-08T14:27:03+0000
Snabb och smidig service, mycket val av växter och liknande
Tayra Darthuizen
Tayra Darthuizen
2021-04-07T10:51:10+0000
Mycket hjälpsam full kundservice. Min beställning kom supersnabbt och i bra skick. Mycket nöjd och återkommer snart... beställ en gång!bottensatsen hav
Monica Von Vert
Monica Von Vert
2021-04-03T00:32:13+0000
Jag hade den bästa kundserviceupplevelsen med denna butik. Steffie svarade inte bara på mina frågor i ljushastighet... men hon lade också till ett annat land för mig som alternativ för frakt när jag frågade. Steffie tack för det! Plantorna är i utmärkt skick och har redan skjutit nya löv. Allt var väl packat och det finns möjlighet att lägga till värmepaket också, vilket är viktigt under vintermånaderna. Jag skulle bara råda dig att inte vattna så mycket under vintern eftersom det kan skada plantorna om det inte finns någon värmeförpackning och att täcka jorden bättre så att den inte kan ta sig ur krukan (det gjorde lite men paketet reste genom ett par länder och det är omöjligt att kontrollera hur det behandlas av kurirer). Växterna var en överraskningspresent till min syster och det fanns ingen möjlighet att beställa till det land jag bor i på den tiden. Tack vare Steffie kan jag nu beställa något till mig själv :)De har riktigt bra utbud av växter i olika storlekar och till så bra priser. Jag letade särskilt efter philo white och rosa prinsessor och de har båda. Även olika monsteras, sticklingar och brokiga växter. Växterna är mycket friska och växer redan nya blad. Det var ingen försening med porto och jag fick mejl med uppdateringar från butiken. Jag är så nöjd och speciellt med deras fantastiska kundservice!bottensatsen hav
Natalie Natalie
Natalie Natalie
2021-03-29T05:36:33+0000
Beställde två gånger och mycket nöjd med båda. Snabb leverans, vänligt svar och vacker... Produkter.bottensatsen hav
Aisha Daw
Aisha Daw
2021-03-16T16:50:52+0000
Super specialerbjudande och mycket prisvärt. Leveransen var snabb och plantorna var finare och större än förväntat! Mycket... nöjd med mina köp och jag kommer definitivt att beställa igen.bottensatsen hav
Ari Ellea
Ari Ellea
2021-03-16T14:57:46+0000
Snabb leverans och bra packat! Jag är mycket nöjd med min beställning och kommer definitivt att beställa igen i framtiden!
Mary Queenbee
Mary Queenbee
2021-03-15T20:23:18+0000
Positivt överraskad av kvaliteten på dessa sticklingar och miniplantor, lite större än jag förväntat mig och... Jag har redan lagt en andra beställning. Trevlig kontakt med säljaren, mycket bra priser och helt klart mycket kärlek till växterna.bottensatsen hav
Carlies Moorlag
Carlies Moorlag
2021-03-07T08:36:20+0000
Tack för de vackra växterna. Mega tack för det fina priset jag fick vinna (Philodendron... Pinnatipartita, Philedenderon Minima, Hoya Kerri). Jag älskar din service och ditt sätt att kommunicera. Det började först med mejlkontakt, eftersom det var ganska kallt ute för några veckor sedan så mailade jag dig om du ville skicka min vita prinsessa när vädret var lite bättre. Jag fick ett så fint svar om detta. Kontakten efteråt via Instagram om de vunna plantorna var fantastisk. Vilka trevliga människor du anställer. Kort sagt, jag vet var jag kommer att köpa mina sticklingar och växter i framtiden. Tack så mycket för allting. Stora 10 plus för din fantastiska service, de vackra växterna, kommunikationen och så klart de supersöta människorna som jobbar för dig.bottensatsen hav
Fieke Esveld
Fieke Esveld
2021-03-03T20:58:18+0000
Allt gick som utlovat och plantorna kom i vackert skick! Kommer definitivt att beställa igen.
Kees van Bezow
Kees van Bezow
2021-03-01T10:04:40+0000
Började ta sticklingar av mina egna växter runt november, men blev snabbt besvärad av en oändlig ström av svampmygg. Efter min... För att lösa problemet självständigt till en början erkände jag äntligen min förlust under den tredje/fjärde vågen av myggor och beställde sedan Pokon mot envisa insekter. Produkten beställdes på söndag morgon, och helt oväntat kom den under eftermiddagen. Inledde omedelbart motattack, och sedan dess har inte sett en levande mygga. Toppleverans! Jag borde ha gjort det tidigare. Cuttings letter har intressanta sticklingar och kommunikationen/leveransen är trevlig, så jag kommer definitivt tillbaka.bottensatsen hav
Linda klasser
Linda klasser
2021-02-27T09:48:48+0000
Jag är en nybörjare. Vid skärbrev beställde jag den rotade monstera skärlådan. Snabbt och snyggt... leverans. Det enda jag hade velat som nybörjarplugg var om växterna hade namnmärkts och det hade funnits en liten förklaring om att ta hand om växterna. Jag blev dock ändå bra hjälpt av att klippa brev via Instagram.bottensatsen hav
Anne Everaerts
Anne Everaerts
2021-02-23T16:05:34+0000
Mycket vacker och frisk växt! Välpaketerat och leveransen och servicen var också på topp 👌🏼. En väldigt vacker sådan... utbud av växter till överkomliga priser! Jag är ett fan och helt kär i min philodendron vita prinsessa 🥰!bottensatsen hav
Fien Dequeker
Fien Dequeker
2021-02-19T13:57:30+0000
Mycket bra service! Beställde på onsdag och levererade redan på torsdag! Sticklingen packades noggrant så att den... kunde absolut inte skadas på vägen. Och själva skärningen ser väldigt fin ut!bottensatsen hav
Kim Mikey
Kim Mikey
2021-02-17T20:25:35+0000
supersöta krukor och vackra växter.bra ankomster.rekommenderas!kommer definitivt att beställa igen.
Amanda Hulsman
Amanda Hulsman
2021-02-16T20:28:40+0000
Mycket fina växter och växter mottagna!Också mycket väl packade, växterna kom så gott som oskadade... inne (även i dessa kalla temperaturer)Mycket nöjd! Kommer beställa snart igen!bottensatsen hav
Amanda van Wezel
Amanda van Wezel
2021-02-14T18:48:16+0000
Riktigt bra! Jag behövde spagnum så snart som möjligt, jag angav också detta, och nästan direkt efter betalning... Jag fick till svar att oakket skulle åka samma dag så att den skulle vara inne innan helgen! Och lyckades! 😀 det räddade min planta så jag är glad 🙂 att ta kontakt och få är verkligen superenkelt och trevligt!bottensatsen hav
Annie Moesen
Annie Moesen
2021-02-14T14:27:37+0000
Jag kan bara rekommendera denna växtbutik! Växterna packas mycket väl och med omsorg. Utmärkt kvalitet också.... Men det jag gillar mest är människorna bakom företaget: väldigt trevlig kontakt och de finns alltid där för dig! Fan! Jag rekommenderar starkt denna butik! Växterna är packade med omsorg, och är vackra och av hög kvalitet. Men det jag gillar mest är människorna bakom butiken: väldigt trevliga och vänliga och alltid villiga att hjälpa till! A+++bottensatsen hav
Stien Wings
Stien Wings
2021-02-11T08:37:31+0000
Jag köpte min monstera variegata här. Kom mycket bra!!! Efter några dagar gjorde han redan en ny... splash 😍 Super service!bottensatsen hav
Sanne Veenma
Sanne Veenma
2021-02-07T12:38:46+0000
Supervänliga, vackra växter för ett bra pris och alltid väl förpackade! Rekommenderad!
Martina Massetti
Martina Massetti
2021-02-03T09:19:54+0000
Jag beställde 3 plantor från Italien. De kom snabbt och väl förpackade. Mycket bra priser och snabb respons. Rekommenderad... 🙂bottensatsen hav
Kim Breydels
Kim Breydels
2021-02-02T19:17:38+0000
Fortfarande väldigt levande med mina vackra växter. Bra service också! Mycket cool säljare! Högt rekommenderad
Rebecca van Aerschot
Rebecca van Aerschot
2021-02-01T20:01:35+0000
Bra sortiment och snabb leverans! Snabb och trevlig kundservice!
Arzu Verduin
Arzu Verduin
2021-02-01T19:49:09+0000
Älskar den här butiken. Bara de mest godhjärtade människorna någonsin. Alltid i för ett skratt och chatt och har ärliga priser för sina... växt. Du vet verkligen bara att de är i det för kärleken till växter. De gör också ibland personliga leveranser här i Nederländerna 🥰.bottensatsen hav
Linda Wiersema - Tuil
Linda Wiersema - Tuil
2021-01-30T22:59:26+0000
Fick några vackra växter och sticklingar i onsdags. Mycket väl packat och servicen är på topp!... Rekommenderas definitivt för den som också är ute efter superfina sticklingar! Jag kommer i alla fall att beställa mer från Stekjesbrief.bottensatsen hav
Lotte huiberts
Lotte huiberts
2021-01-30T15:38:40+0000
Jag är supernöjd med allt jag köpt här. Plantorna kom säkert och väl förpackade. De... förhållandet mellan pris och kvalitet är utmärkt. Utbudet är omfattande. De lyssnar väldigt bra på feedback/vad kunden skulle vilja se i butiken. Kommunikationen är snabb, öppen och tydlig. Är också väldigt nöjd med alla burkar jag köpt här! Kommer definitivt att beställa mer härifrån i framtiden. Rekommenderas!🌿 De färgglada burkarna på bilderna är från Stekjesbrief. Hederan också.bottensatsen hav
Caroline Schutte
Caroline Schutte
2021-01-30T12:07:27+0000
Prydligt förpackat, snabbt skickat, kontaktat om växter som inte längre fanns och hjälpte till med byten... växter att välja mellanbottensatsen hav
Ym Kye
Ym Kye
2021-01-30T12:01:24+0000
Jag hade letat efter en vacker och prisvärd Philodendron rosa prinsessa & Philodendron vit prinsessa ett tag. Genom... På instagram mycket letande efter en bra webbshop kom jag till att skära bokstaven. Genom att gå in på hemsidan och be om information.. Där blev jag bemött på ett mycket vänligt och artigt sätt. Fick Philodendron pp samma dag! Bilderna lovade mycket, men när de kom inom en och en halv dag. (Väl förpackad.) Jag blev helt upprymd. Genom att tveka i 5 minuter beställde jag genast en Philodendron vit prinsessa. Och kan bara tänka på 1 ord.. wow.! Wow. Mycket nöjd med kundvänligheten. Snabb och utmärkt service! Kommer definitivt att beställa fler växter här. Rekommenderas varmt.!!Tveka inte.!! Denna har utmärkt kundservice och skickar snabbt och snyggt * du kan självklart lägga till ett värmepaket för den kallare perioden. Min var till och med fortfarande varm när mina plantor kom. Tack igen för din hjälp. kundservice. och speciellt dina vackra växter.bottensatsen hav
Elisabeth Maes
Elisabeth Maes
2021-01-13T19:53:42+0000
Verkligen en toppwebshop för växter! Snabb leverans (endast 1 dag på väg till Belgien) och bra kvalitet för dem... Priser. Båda plantornas rötter stack redan upp ur krukan! Litet tips: kanske erbjuda möjligheten att frakta med värmepaket på vintern? Plantorna hade några mindre skador vid ankomsten på grund av de kalla temperaturerna (frost på natten), men det borde jag ha förväntat mig 😄 Jag är mycket nöjd, skulle definitivt beställa här igen, och rekommenderar denna butik till 100%!bottensatsen hav
Audrey Coryn
Audrey Coryn
2020-10-25T10:43:48+0000
Mycket nöjd med köpet av Monstera albo borsigiana variegata stickling. Jag hölls väl informerad och... om du får klippet i utmärkt skick. Enorma mängder rötter så den kunde genast följa med sin storebror. Väldigt Nöjd!bottensatsen hav
Pani Isabela
Pani Isabela
2020-09-24T15:40:00+0000
Bra service, fantastiska växter, rekommenderas!
Jedda av Os
Jedda av Os
2020-09-24T10:49:14+0000
Fantastiska växter och bra service. Så glad att jag upptäckte sticklingar brev .. de kommer inte att förlora mig längre
Kelly Van den Bosch
Kelly Van den Bosch
2020-09-23T13:05:08+0000
Snabb leverans och plantorna kom perfekt. Tack!
Karina Den Oudsten - van der Graaf
Karina Den Oudsten - van der Graaf
2020-09-08T07:40:03+0000
Snabb och försiktig frakt, mycket nöjd med den 😊
Kille Brees
Kille Brees
2020-09-03T13:37:18+0000
Även om min första beställning gick förlorad tack vare ett hemligt postföretag, Tamara och... Skärbokstav som viks mycket korrekt och snällt slätas ut. Ny beställning kom i toppskick. Rekommenderad.bottensatsen hav
Maria Ostrowska
Maria Ostrowska
2020-07-30T14:56:21+0000
Vackra växter till bra pris, skickas snabbt, noggrant förpackade.10 poäng av 10!
Daisy Horton
Daisy Horton
2020-07-19T20:21:04+0000
Tamara var så hjälpsam! Jag ville köpa några växter men de skickades inte till Storbritannien. Tamara hjälpte till att organisera frakt, och... plantorna kom mycket noggrant packade med återvinningsbart material! De skickar nu till Storbritannien och jag rekommenderar dem varmt ☺️bottensatsen hav
Kirsten ThysvandenAudenaerde
Kirsten ThysvandenAudenaerde
2020-06-10T12:14:57+0000
Min allra första beställning levererades snyggt i Belgien på några dagar. Mycket väl förpackade, sticklingar och växter... kom ur lådan oskadd. Värt att upprepas, tack!bottensatsen hav
Emma Corver
Emma Corver
2020-05-02T12:56:52+0000
Beställde i tisdags och fick idag (lördag). Senare på grund av trängseln på PostNL på grund av Corona. Titta fortfarande... ser vacker och hälsosam ut och kommer definitivt att beställa oftare via Stekjesbrief!bottensatsen hav
Sylva Tichelaar
Sylva Tichelaar
2020-04-30T21:12:18+0000
Snabb leverans och mycket väl förpackade växter! Plantorna var inte heller dyra och de såg perfekta ut! Nej... skador eller buggar! Jag kan rekommendera skärande brev till alla!bottensatsen hav
Cynthia Slothouber
Cynthia Slothouber
2020-04-25T08:56:07+0000
Jag beställde ett antal plantor av er förra veckan och ville bara meddela att jag är supernöjd med den 🥰... super bra service, bra packat och riktigt bra valuta för priset ️bottensatsen hav
Denise Phang
Denise Phang
2020-04-14T19:44:05+0000
Topp service och snabb leverans. Växter är väldigt vackra. Supernöjd med den.
Pres Scholsberg
Pres Scholsberg
2020-04-13T14:33:05+0000
Beställde igår kväll. Och igår! Vilken vinnare! Vi är glada.
Megan Hej
Megan Hej
2020-03-22T08:44:40+0000
Växterna är jättefina och välskötta 💚 Jag rekommenderar absolut sticklingsbrev! Håll er säkra alla
Martin de Young
Martin de Young
2020-03-21T11:44:46+0000
Hur trevligt är det att beställa en växt på nätet? 🤩 De härliga människorna med att skära brev levererar vackra växter från... små till stora och från vuxna plantor till sticklingar! 🌱 De är snyggt packade så att de är skyddade under transporten 🚚 De levereras även fuktiga så att de kan ligga i lådan några dagar ifall de övernattar på posten!bottensatsen hav
Gretel Zuidema
Gretel Zuidema
2020-02-24T20:51:21+0000
Snabb leverans och vackra, friska växter! Trots att de stannade på PostNL en hel helg så tittade de... fortfarande fin, välpackad och jorden fuktig. Rekommenderad! bottensatsen hav
Nästa recensioner

 

Väntelista - Väntelista Vi meddelar dig när produkten finns i lager. Vänligen ange en giltig e-postadress nedan.